מתכון לפסטה בולונז

2015-07-09

מתכון לפסטה בולונז

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:

1 חבילת פסטה (מכל סוג שאוהבים)

רבע כוס שמן

1 בצל מקולף וקצוץ

3 שיני שום  כתושות

2 כפות  רסק עגבניות

1 קופסא של עגבניות משומרות.

כפית מלח

חצי כפית פלפל

400 גרם בשר בקר טחון

כוס וחצי מים.

 

הוראות הכנה:

  1. בשלב ראשון מרתיחים את הפסטה במים רותחים עם מטע מלח ושמן עד שהיא מוכנה, מסננים ומניחים בצד עד שרוטב מוכן.
  2. מטגנים בסיר את הבצל והשום ולאחר השחמה מוסיפים את העגבניות המשומרות, לאחר רתיחה קלה מוסיפים מלח, פלפל ורסק עגבניות ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים לתערובת ומערבבים, משאירים את התערובת לבעבע על אש קטנה.
  4. בשלב זה לוקחים מחבת (רצוי טפלון) ומטגנים את הבשר, מערבבים ומפוררים את הבשר בעזרת כף מעץ עד שהבשר משנה את צבעו לחום בהיר.
  5. מוסיפים את הבשר לרוטב, מערבבים ונותנים לו לבעבע כעשר דקות תוך כדי ערבוב כדי שהבשר יתפוס את הטעם של הרוטב.

מניחים בקערה מעט מן הפסטה ומעלה שופכים רוטב.

 

בתיאבון

אופ ההכנה:
ממוצע דירוג הגולשים

(5 / 5)

5 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • טבית

    מתכון לטבית עיראקי

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

  • פירה

    מתכון לפירה

  • פלפל ממולא

    מתכון לפלפל ממולא

  • פסטה עגבניות

    מתכון לפסטה ברוטב עגבניות

מתכון לפסטה בולונז מומלץ | מתכון לפסטה בולונז מהיר להכנה | מתכון לפסטה בולונז קל | מתכון לפסטה בולונז איך מכינים

כתיבת תגובה