מתכון לקציצות דגים

2015-07-09

מתכון לקציצות דגים

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:

200 גרם דג נילוס טחון

100 גרם דג בקלה טחון

4 שיני שום

צרור כוסברה

כפית שטוחה כורכום

כפית שטוחה פלפל שחור טחון

כפית שטוחה מלח

כפית שטוחה כמון

1 כפית פפריקה

קופסה קטנה של רסק עגבניות

1/2 כוס פירורי לחם

1 ביצה

1/4 כוס שמן זית

1/2 כפית סוכר

1 בצל ( חצי בצל קצוץ )

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. תחילה משרים את הדגים במים ומלח כ 45 דקות ושוטפים.
  2. מערבבים את הדגים עם הכוסברה, בצל קצוץ, ביצה, פירורי לחם, כמון ומלח, מערבבים היטב ויוצרים קציצות.
  3. בסיר מוסיפים שמן זית ומטגנים את השום והבצל, לאחר השחמה מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כורכום ומים, מערבבים היטב ומבשלים כחמש דקות.
  4. כשהרוטב מבעבע להכניס את קציצות הדגים, לכסות עם המכסה ולבשל כ- 40 דקות.

 

בתיאבון.

 

 

 

 

אופ ההכנה: תגיות:
ממוצע דירוג הגולשים

(5 / 5)

5 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • ציזיקי

    מתכון לצזיקי יווני

  • טבית

    מתכון לטבית עיראקי

  • פירה

    מתכון לפירה

  • פלאפל

    מתכון לפלאפל

  • פלפל ממולא

    מתכון לפלפל ממולא

מתכון לקציצות דגים מומלץ | מתכון לקציצות דגים מהיר להכנה | מתכון לקציצות דגים קל | מתכון לקציצות דגים איך מכינים

כתיבת תגובה