מתכון לקציצות דגים
2015-07-09- סגנון מטבח: ים תיכוני
- סוג המנה : דגים, מנות עיקריות
- רמת קושי: קל להכנה
מתכון לקציצות דגים
- זמן הכנה : 0m
מרכיבים:
200 גרם דג נילוס טחון
100 גרם דג בקלה טחון
4 שיני שום
צרור כוסברה
כפית שטוחה כורכום
כפית שטוחה פלפל שחור טחון
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה כמון
1 כפית פפריקה
קופסה קטנה של רסק עגבניות
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית סוכר
1 בצל ( חצי בצל קצוץ )
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
- תחילה משרים את הדגים במים ומלח כ 45 דקות ושוטפים.
- מערבבים את הדגים עם הכוסברה, בצל קצוץ, ביצה, פירורי לחם, כמון ומלח, מערבבים היטב ויוצרים קציצות.
- בסיר מוסיפים שמן זית ומטגנים את השום והבצל, לאחר השחמה מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כורכום ומים, מערבבים היטב ומבשלים כחמש דקות.
- כשהרוטב מבעבע להכניס את קציצות הדגים, לכסות עם המכסה ולבשל כ- 40 דקות.
בתיאבון.
ממוצע דירוג הגולשים
(5 / 5)
1 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לקציצות דגים מומלץ | מתכון לקציצות דגים מהיר להכנה | מתכון לקציצות דגים קל | מתכון לקציצות דגים איך מכינים