מתכון לדג מרוקאי חריף

2015-07-09

מתכון לדג מרוקאי חריף

  • זמן הכנה : 0m

רכיבים:

כוס שמן (רצוי זית)

ראש של שום

1 כף פפריקה מתוקה

1/2  1 כף פפריקה חריפה

2 כפות רסק עגבניות

3 עגבניות

מלח

3פלפלים אדומים פרוסים לרצועות

חבילת כוסברה

1 פלפל חריף ירוק

כפית כמון שטוחה

6 נתחים של דג שאוהבים ( לוקוס, טונה לבנה, בורי)

 

הוראות הכנה:

  1. בסיר מטגנים רבע כוס שמן עם פלפלים אדומים, פלפל ירוק חריף חצוי, עגבניות, חצי חבילה של כוסברה וחצי ראש שום.
  2. לאחר 5 דקות של הטיגון מניחים מעל את הדג.
  3. בקערה קטנה מערבבים את הכוס עם השמן שנותר , הרסק, כמון, מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, וחצי ראש שום.
  4. שופכים את התערובת מעל הדגים ומוסיפים את החצי חבילה שנותרה של הכוסברה.
  5. מביאים לרתיחה כ 5 דקות ותמיד דואגים להרטיב את הדגים ברוטב.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים כ 35 דקות נוספות.

בתיאבון

אופ ההכנה: תגיות: , , חגים :
ממוצע דירוג הגולשים

(0 / 5)

0 5 0
דרג מתכון

0 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • souffle with chocolate

    מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

  • עוגת תפוזים

    מתכון לעוגת תפוזים

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פאי תפוחים

    מתכון לפאי תפוחים

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

מתכון לדג מרוקאי חריף מומלץ | מתכון לדג מרוקאי חריף מהיר להכנה | מתכון לדג מרוקאי חריף קל | מתכון לדג מרוקאי חריף איך מכינים

כתיבת תגובה