מתכון לדג סלמון בתנור

2015-07-09

מתכון לדג סלמון בתנור

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:

נתח פילה סלמון 800 גרם טרי (יש אפשרות גם למוקפא ומופשר)

4 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

מלח גרוס

פלפל גרוס

1/2 לימון סחוט

1/2 לימון חתוך לפרוסות

 

אופן ההכנה:

  1. לוקחים תבנית ומניחים נייר אפייה כדי שהדג לא ידבק ויאבד את צורתו לאחר האפייה.
  1. משמנים עם 2 כפות שמן זית בתחתית ומניחים את הדג עם העור כלפי מטה.
  2. מערבבים בקערה קטנה את המלח, לימון והשום.
  3. שופכים על הדג ומעסים היטב בעזרת הידיים ומעל מטבלים עם מעט פלפל גרוס.

מניחים מעל את פרוסות הלימון ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות כ – 20 דקות.

בתיאבון

 

 

ממוצע דירוג הגולשים

(0 / 5)

0 5 0
דרג מתכון

0 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • souffle with chocolate

    מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

  • ציזיקי

    מתכון לצזיקי יווני

  • עוגת תפוזים

    מתכון לעוגת תפוזים

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פאי תפוחים

    מתכון לפאי תפוחים

מתכון לדג סלמון בתנור מומלץ | מתכון לדג סלמון בתנור מהיר להכנה | מתכון לדג סלמון בתנור קל | מתכון לדג סלמון בתנור איך מכינים

כתיבת תגובה