מתכון לדג סלמון בתנור
2015-07-09מתכון לדג סלמון בתנור
- זמן הכנה : 0m
מרכיבים:
נתח פילה סלמון 800 גרם טרי (יש אפשרות גם למוקפא ומופשר)
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח גרוס
פלפל גרוס
1/2 לימון סחוט
1/2 לימון חתוך לפרוסות
אופן ההכנה:
- לוקחים תבנית ומניחים נייר אפייה כדי שהדג לא ידבק ויאבד את צורתו לאחר האפייה.
- משמנים עם 2 כפות שמן זית בתחתית ומניחים את הדג עם העור כלפי מטה.
- מערבבים בקערה קטנה את המלח, לימון והשום.
- שופכים על הדג ומעסים היטב בעזרת הידיים ומעל מטבלים עם מעט פלפל גרוס.
מניחים מעל את פרוסות הלימון ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות כ – 20 דקות.
בתיאבון
ממוצע דירוג הגולשים
(0 / 5)
0 משתמשים דירגו מתכון זה
מתכונים דומים:
מתכון לדג סלמון בתנור מומלץ | מתכון לדג סלמון בתנור מהיר להכנה | מתכון לדג סלמון בתנור קל | מתכון לדג סלמון בתנור איך מכינים