מתכון לעוגת תפוזים

2015-07-09

מתכון לעוגת תפוזים

  • זמן הכנה : 0m

מרכיבים:
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
4 ביצים
קורט מלח
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
לקישוט:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל170 מעלות ומכינים מראש תבנית משומנת.
2. מקציפים במיקסר תמצית וניל, סוכר, ביצים ומלח עד לתערובת אוורירית.
3. בקערה נפרדת מערבבים מיץ תפוזים ושמן ויוצקים לתערובת הביצים, ממשיכים בהקצפה במהירות בינונית.
4. כשהתערות אחידה מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים בעדינות (לא במיקסר) עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
5. מעבירים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור כ – 40 דקות, יש לנעוץ בקיסם מעץ, אם הוא יבש העוגה מוכנה.
6. יש להניח לעוגה להצטנן.

בתיאבון.

אופ ההכנה:
ממוצע דירוג הגולשים

(5 / 5)

5 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • souffle with chocolate

    מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פאי תפוחים

    מתכון לפאי תפוחים

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

  • פחזניות

    מתכון לפחזניות

מתכון לעוגת תפוזים מומלץ | מתכון לעוגת תפוזים מהיר להכנה | מתכון לעוגת תפוזים קל | מתכון לעוגת תפוזים איך מכינים

כתיבת תגובה