מתכון לפאי תפוחים

2015-07-09

מתכון לפאי תפוחים

  • זמן הכנה : 0m

מצרכים:

לקלתית:

200 גרם מרגרינה/חמאה

100 גרם אבקת סוכר

2 כוסות קמח

1 ביצה

למילוי:

7 תפוחים (אפשרות להשתמש גם הירוקים וגם באדומים)

3/4 כוס סוכר

3 כפות קמח

1/2 כוס רסק תפוחים

3 כפיות מרגרינה/חמאה מומסות

1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

1.בקערה עמוקה מערבבים את הביצה, אבקת הסוכר, קמח והמרגרינה/חמאה, לאחר הערבוב מתחילים ללוש עד לקבלת מרקם אחיד (ללא גושים).

  1. מחלקים את הבצק לשני חלקים, לוקחים תבנית סיליקון (במידה ואין בתבנית רגילה עם נייר אפיה) ומהדקים את חצי הכמות של הבצק בעזרת האצבעות לתחתית ולדפנות. בשלב זה יש להכניס את התבנית עם הבצק למקפיא עד שהמילוי מוכן, יש להכניס גם את החצי בצק השני בשקית למקפיא.
  2. מקלפים את התפוחים ופורסים לפרוסות( לא דקות), מכניסים למחבת ומוסיפים את המרגרינה, סוכר, ורסק התפוחים, מערבבים את הכל ונותנים למילוי להתבשל כ 5 דקות.
  3. להוסיף לתערובת בהדרגתיות את הקמח והקינמון ולערבב היטב ובעדינות שהתפוחים לא

ישברו, לתת להערות להתבשל עוד 5-7 דקות ד שהתפוחים מתרככים.

  1. מוסיפים את המילוי לתוך התבנית ואת החצי השני של הבצק מרדדים לקוטר של התבנית ומכסים איתו את הפאי, יש להדק את הבצק בצדדים.
  2. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג ומברישים בביצה טרופה.
  3. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש על 200 מעלות כ- חצי שעה ולאחר מכן מורידים ל 180 מעלות לעוד כ 40 דקות עד שפני הפאי מזהיבים.
  4. בסוף האפייה יש לפזר אבקת סוכר.

 

בתיאבון

 

 

אופ ההכנה:
ממוצע דירוג הגולשים

(5 / 5)

5 5 1
דרג מתכון

1 משתמשים דירגו מתכון זה

מתכונים דומים:
  • souffle with chocolate

    מתכון לסופלה שוקולד אישי וחם

  • עוגת תפוזים

    מתכון לעוגת תפוזים

  • עוגיות חמאה

    מתכון לעוגיות חמאה

  • פוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה

  • פחזניות

    מתכון לפחזניות

מתכון לפאי תפוחים מומלץ | מתכון לפאי תפוחים מהיר להכנה | מתכון לפאי תפוחים קל | מתכון לפאי תפוחים איך מכינים

כתיבת תגובה